Екскурзии в чужбина, почивки на море, самолетни билети

Telephone hot line - 0700 10 269
Български | English
   Оферти    Самолетни билети

2022 ОПОЗНАЙ ЕКЗОТИЧНИТЕ СЕЙШЕЛИ

Период:
28.01.2022 - 06.02.2022
25.02.2022 - 06.03.2022

Маршрут:

Африка - Сейшели - Сейшели
Африка - Сейшели - о-в Мае
Африка - Сейшели - о-в Пралин

Цени от:1985 €
Резервирай

Описание:

ОПОЗНАЙ ЕКЗОТИЧНИТЕ СЕЙШЕЛИ
Комбинирана програма – Махе, Пралин и Ла Диг


След като Бог сътворил земята, останали му шепа диаманти. Видял едно място, на изток от Африка и си помислил: “Тук ще създам нещо чудесно” и разпръснал останалите му диаманти в океана. Така, според легендата, се появили Сейшелските острови.


ПРОГРАМА
28.01.2022 – 06.02.2022г
25.02.2022 – 06.03.2022г


ДЕН 1
София – Сейшели

Директен полет от София до Махе в 19:40 с кратък стоп за зареждане в Джибути.


ДЕН 2
Сейшели

Кацане на Сейшелите сутринта в 07:00.

Сейшелите са 115 острова, разположени от Екватора до северния край на Мадагаскар. Най-големите острови от групата на Сейшелите са Махе, Пралин, Силует, Ла Диг. Изградени са основно от гранитни скали, а останалите по-малки острови са предимно коралови. Това удивително място е връх на потънал древен континент, ако се чудите как би изглеждал Раят – е, Сейшелите се доближават до представата за Райско кътче. Пясъкът е коралов , ослепително бял и има особеността, че не се нагрява дори при много високи температури, природата е съхранена и ще ви остави омагьосани със своята екзотика, омайния мирис на райски цветя и смарагдово-сините си води.


Посрещане и трансфер от летище до пристанището, където с ферибот ще се отправим към красивия остров Пралин (около 1.30ч). Пристигане, трансфер до хотела и настаняване. Свободно време и запознаване с допълнителните екскурзии на място.

Нощувка.


ДЕН 3
Пралин

Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии.

Възможност за опознавателна екскурзия на остров Пралин срещу допълнително заплащане от 85 евро на възрастен, 35 евро за дете от 2-11 г; Valle / Anse Lazio (Пралин) – полудневна екскурзия до Valley De Mei и световно известният с белите си пясъци и светлосини води плаж Anse Lazio. Сърцето на острова е дом на гъсти джунгли от палми и много често е наричан "Градина на Рая". Атракционна точка на острова е Vallee De Mai, единственото място в света където се отглежда палмата Coco De Mer, която има най-голямата ядка в света. Разходката минава по добре поддържаните пътеки на тази девствена гора, слушайки звуците на редкия черен папагал, които ни карат да вярваме на легендите, че именно това е градината на рая. Минимум записани за провеждане на екскурзията – 10 човека.

Нощувка.


ДЕН 4
Ла Диг

Закуска. Еднодневен тур до остров Ла Диг – дом на гигантските земни костенурки и на един от най-красивите плажове в света.

На остров Ла Диг посетителите ще се насладят на атмосфера на безвремие и безгрижие. Следва трансфер от пристана до L’Union Estate за тур до навесите за сушени ядки от кокосов орех, за среща с гигантските земни костенурки и до скоро обновената колониална къща в плантацията, където е сниман филма Goodbye Emmanuella. Обиколката на La Dig продължава с открит камион с балдахин, спирайки на Anse Source d”Argent – един от най-красивите плажове в света. Ще разполагате с достатъчно време да снимате впечатляващите гранитни скални образувния. Връщане с ферибот на Пралин.
Нощувка.

 


ДЕН 5
Пралин

Закуска. След закуска свободно време за почивка, плаж и екскурзии.

Възможност за целодневна екскурзия до Cousin / Curiuese islands & St. Piere срещу допълнително заплащане от 155 евро на възрастен, 95 евро за дете от 2-11г; Минимум записани за провеждане на екскурзията – 10 човека.

Нощувка.


ДЕН 6

Пралин - Махе

След закуска освобождаване на хотела и трансфер до пристанището. Отпътуване за Махе (около 1.30ч). Пристигане на Махе, трансфер до хотела и настаняване. Свободно време за плаж и почивка сред безкрайните пясъчни плажове с бели пясъци и кокосови орехи.

Нощувка.

 

ДЕН 7

Махе

Закуска.

Възможност за целодневна екскурзия Glass bottom boat (Махе) с включен креолски обяд на катамаран - от 125 евро на възрастен, 45 евро за дете от 2-11г; Прекрасна възможност да научите повече за морския свят на това екзотично и тропическо място – Сейшелите. Отплаване към близкия и див остров Moyenne — място където живота на земните костенурки и човека са в пълен синхрон. Следва креолски обяд на острова и свободно време за гмуране, шнорхелинг, плажуване. По-късно връщане към хотела. Минимум записани за провеждане на екскурзията – 20 човека.

Нощувка.


ДЕН 8

Махе

Закуска. Свободно време за почивка сред безкрайните пясъчни плажове с бели пясъци и кокосови орехи.

Възможност за Целодневна екскурзия „Открий Махе” с включен обяд срещу допълнително заплащане от 75 евро на възрастен, 35 евро за дете от 2-11 г; Турът започва с трансфер от хотела за спирка в колониалния център на най-малката столица в света — Виктория. Ще видите сградите на съда, музея, пощата и часовниковата кула, близнак на лондонската гара Виктория. Зад ъгъла е сградата Codevar, където местни занаятчии продават своите стоки, включително известното креолско злато. Разходката по улица Albert ще покаже интересния разноцветен пазар, където на щандове ще видите продавана прясно уловена риба, тропически плодове и зеленчуци, билки и подправки с изобилие от аромати. Следва пътуване през планината и прохода Sans Soucis със спирка за фото пауза на историческия Mission Lodge. Ще посетим едно от най-старите наследства на островната държава – Ботаническата градина, датираща повече от век, и разположена в сърцето на Махе. Следва креолски обяд в местен ресторант. След обяда турът продължава по южния край на острова към възстановената колониална плантация на Jardin du Roi, позната в кратката история на креолците като плантацията на семейството на Джордж, чието родословно дърво има връзка с Луи 17 от Франция. Ще ви посрещнат с освежаващ домашно приготвен плодов сок преди да ви разведат из насажденията от зеленчуци, екзотични плодове, билки и подправки. На път за хотела в оставащото време от следобеда ще направим пауза до панорамна гледка към остров Еден. Прибиране в хотела около 16 ч следобед. Минимум записани за провеждане на екскурзията – 20 човека.

Нощувка.


ДЕН 9

Махе- София

Закуска. Освобождаване на стаята в 12 ч. Свободно време до трансфера до летището. Вечерен полет за София в 21:00 ч.


ДЕН 10

София

Кацане на летище София заредени с прекрасни емоции и романтични спомени.

Цената включва:

  • Самолетен билет за полет с България Ер София-Махе-София (с кацане за техническо презареждане в Джибути) с включени летищни такси и регистриран багаж 20кг + 8кг. Ръчен багаж
  • 4 нощувки в Пралин на съответната база изхранване;
  • 3 нощувки в Махе на съответната база изхранване;
  • трансфер с ферибот и наземен трансфер летище- пристанище-хотел; хотел - пристанище –хотел - летище ;
  • еднодневна екскурзия до остров Ла Диг
  • Представител на агенцията по време на пътуването;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, с включен риск COVID19, в случай на заболяване в чужбина и покриване на лечението на място;

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии на място;
  • Горивна такса ( ако е необходима такава ) - обявява се 21 дни преди датата на отпътуването;
  • Разходи от личен характер;
  • Бакшиши;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" с Ковид 19 покритие;
  • Такса здравна декларация, която се заплаща при попълването на QR код за Сейшелски острови – 10 евро (към 11.06.2021 г.)
  • ПСР тестване – ако се налага към датата на пътуването;

дати и цени:

 • 28.01.2022 - 06.02.2022 1985 лв
 • 25.02.2022 - 06.03.2022 1985 лв


още екскурзии