Блог за почивки на ЕНТЪРПРАЙС ТРАВЕЛ

Почивки и екскурзии в чужбина и България

20
юни

Най-добрите луксозни вили за почивка


Ако сте работили усилено цяла година, време е да се възнаградите с релаксираща почивка сред зеленина, златисти топли пясъци и морски бриз – далеч от стреса и напрежението на ежедневието. Цялото това великолепие ви предлагат луксозните вили за почивка в Тоскана, Сен Тропе и Испания.

Ние можем да ви помогнем да изберете вашата мечтана вила за почивка, тъй като разполагаме с голяма база данни за различни по стил и удобства луксозни вили на най-прекрасните места в Европа.
Луксозни вили за почивка в Майорка, Испания


Испания привлича милиони туристи всяка година с продължителното топло лято, красиви плажове и исторически забележителности. За да се насладите на всичко това далеч от шумните курорти и хиляди туристи, можете да изберете луксозна вила за почивка с басейн, на брега на морето и уникален морски изглед.


Майорка е един чудесен избор за спокойна почивка, тъй като разполага с едни от най-добрите плажове в Европа. На острова има богат избор от луксозни вили, които  се отдават под наем. А със своето разположение и удобства които предлагат, представляват един малък частен рай на който можете да се насладите за няколко седмици.

Луксозна вила за почивка във Франция


Сен Тропе града съчетаващ класически и модерен стил, се намира на френската Ревиера и е популярен с неговите известни и изключително богати гости през лятото.
Наричат го още място за забавление на модни икони и милионери.
Сен Тропе има разнообразна история. След Втората световна война се превръща от малко рибарско селище в известен международен морски курорт, какъвто остава и до днес.


В околностите на Сен тропе се предлагат очарователни луксозни вили с елегантен и изискан френски стил.  Градът разполага с 40 частни плажа, традиционни барове и ресторанти. От всяка точа в районаа има прекрасна гледка към Citadelle, Средиземно море и околните планина.
Ако си представяш деня мързелив можеш просто да се отпуснеш край басейна, или да се скриеш в прохладната вила, докато температурите навън са високи.  Вилите в околностите на Сен Тропе предлагат всички мечтани условия да се чувстваш добре и наслаждаваш на спокойствие и тишина.

Луксозни вили за почивка в Тоскана, Италия


Тоскана е едно от малкото места в света където природата и хората са в пълна хармония. Тук ще видите най-чистата и бистра вода и прекрасни зелени хълмове приканващи за разходка. Най-пълноценният начин да се насладите на всичко това е да наемете вила за почивка в Тоскана.
Най-търсени са вилите на върховете на хълма, от където се разкрива несравнима гледка към морския бряг. Повечето вили са заобиколени от красиви цветни градини, частни басейни, джакузита, камини и други удобства.


Италия е един от най-предпочитаните туристически дестинации в света. Тя има богата история и култура, тук всичко е много живописна. Наемането на вила в Тоскана е най-добрият начин да опитате от всичко което ви предлага Тоскана.
Луксозните вили са пищни по всички възможни начини и предлагат най-добрата почивка която можете да си представите.  Тоскана е несъмнено една от най-красивите места, за да пътуване в Италия.


blog comments powered by Disqus