Екскурзии в чужбина, почивки на море, самолетни билети

Telephone hot line - 0700 10 269
Български | English
   Оферти    Самолетни билети

Почивки в Франция

Château des Fines Roches **** - Route de Sorgues, CHATEAUNEUF DU PAPE

Дестинация: Франция, CHATEAUNEUF DU PAPE

Транспорт:

Период:

нощувки:

Цени от:
Резервирай

Описание:

 Четиризвездният хотел Château des Fines Roches намиращ се  между  Авиньон и Орaндж, в центъра на едни от най- известните и престижни  лозови масиви в регион   Кот дю Рон, предлага на своите посетители възможност да се насладят на очарованието на  един средновековен замък. 
Известни поети и художници от Прованс са посещавали този замък за да черпят вдъхновение от красотата на природата там.
 Хотелът  е построен в края на деветнадесети век сред лозите на Châteauneuf du Pape. Някогашният дом на Marquis Folco de Baronelli е комбинация от средновековна и провансалска фантазия.
 Възползвайки се от топлото време и специалното настроение, придадено от изключителната гледка към Дворецът на Папата (който се намира само на 8 км), Château des Fines Roches  ще Ви предложи цялото очарование на автентичен замък, както и изключителните услуги, които ще Ви помогнат да се насладите на Вашата почивка и вълшебствата на регион Прованс.
 Хотелът разполага с единадесет стаи, някои от които са разположени на юг с гледка към Алпите, други са с гледка към басейна,  областта Люберон или планината Венту.
 Определен брой луксозни  стаи разполагат с тераса и частен достъп до басейна, други стаи се намират на върха на кулата, чиито спираловидни стъпала водят до най-високата тераса на замъка. 
Всички стаи  са обзаведени с легло с балдахин, климатик, безплатен Wi-Fi, телевизор с плосък екран, телефон и минибар. Луксозните стаи и джуниър апартамента са оборудвани и с неспресо кафе машина.  .
Именно в тази елегантна и изискана атмосфера,  Хотел Château des Fines Roches Ви кани да прекарате Вашето свободно време ,заобиколени от  автеничната красота на Прованс. 
Четиризвездният хотел ви осигурява възможността да  реализирате широк спектър от дейности, в непосредствена близост до Авиньон и Двореца  на Папата, от "Ле Бо дьо Прованс" през  "Gorges де l'Ardèche", до лавандуловите полета на Прованс. Всички тези дейности са осъществени с добре подбрани и квалифицирани партньори в региона  Châteauneuf du Pape.
 
 Château des Fines Roches разполага с тераса, от 250 квадратни метра с южно  изложение, от която се разкрива величествена гледка.  Докато се наслажвадавате на прекрастната обстановка, може да  опитате от   разнообразните традиционни ястия, приготвени от главния готвач, да изпиете чаша фреш или хубаво френско вино.Специално за гостите на хотела , главният готвач и неговия екип, приготвят  ястия от най-добрите местни продукти. 
Château des Fines Roches е чудесно място за организране на различни тържества и семинари. Ресторантът на хотела може да бъде нает за  най-специалния момент във Вашия живот – семейно събиране или тържетсво, сватба или  кръщене. 
Ресторантът на хотела разполага със специална трапезария, подходяща за отпразнуване на Вашите празници и има капацитет 100 места. Главният готвач ще приготви специални ястия, съобразени с Вашите желания. 
В Château des Fines Roches ще откриете винарски изби, където гостите могат да опитат от известните вина с марка Châteauneuf-du-Pape.
 
http://www.chateaufinesroches.com/uk/index.phpдати и цени: