Екскурзии в чужбина, почивки на море, самолетни билети

Telephone hot line - 0700 10 269
Български | English
   Оферти    Самолетни билети

Почивки в Италия

ХАРМОНИЧНО СЪБУЖДАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА И МЛАДОСТТА ВЪВ ВАШАТА ДУША И ТЯЛО В АРИСТОКРАТИЧНА ОБСТАНОВКА НА ИТАЛИАНСКИЯТ ЗАМЪК - ХОТЕЛ

Дестинация: Италия,

Транспорт:

Период:
00.00.0000 - 00.00.0000

нощувки: 8

Цени от:4000 €
Резервирай

Описание:

ДЕТОКС- ЕНЕРГИЗИРАНЕ-РЕГЕНЕРИРАНЕ

ТРИТЕ БАЛАНСИРАНИ ПРОГРАМИ НА ДОКТОР ШЕНО ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ
ВРЕМЕ Е ...ЗА ВИТАМИНИ!

Хотел Palace Merano-5***** се намира в италианското градче Мерано,на 80 км южно от Инсбрук (Австрия) в сърцето на Южен Тирол

Град Мерано е разположен на 325 метра надморска височина и е защитен от север и от изток от Алпите!

Хотел Palace Merano-5***** отваря врати за първи път през 1906 .
Елегантният стил и архитектура на хотела са вдъхновени от луксозния хотел Côte d'Azur. Лобито било украсено с истински кристали и мрамор, а декорацията и обзавеждането на стаите съчетавало в себе си модерните тенденции в началото на 19 век и тайнствена античност на средновековието!


По време на втората световна война германските военни сили превръщат хотела в гарнизон.
Местните бизнесмени и собственици на имоти в град Мерано не можели да гледат как този величествен хотел попада в ръцете на немците и основали компания с осем акционера, която да финансира възобновяването на хотела.
През 1972 г. са предприети действия за реновиране и модернизиране на зашеметяващата сграда .
Издигнат е прекрасен слънчев панорамен етаж, кухните са разширени и обновени, изграден е огромен спа център в сутерена на хотела, построени са нови комфортни стаи и обширни апартаменти и красив външен басейн. Известните лекари-природолечители Dominique and Henri Chenot много допринесли със знанията и лечебните си умения за развитието на спа и детокс центъра.


За много кратко време хотел „ Palace Merano Espace Henri Chenot“ -5*****се превърнал в един от най-известните и престижни спа и уелнес центрове в Европа.,какъвто е и до сега!

Хотелът има общо 100 елегантни и слънчеви стаи ,от които 29 са апартаменти или джуниър апартаменти.

Видове стаи и апартаменти:-

Single Comfort room – Единична стая с изглед към града Мерано и заобикалящите го планини. Някои имат тераса с панорамна гледка. В тежкарската мраморна баня има индивидуална мивка, душ и отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.
Всяка стая е оборудвана със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелен и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии

Single Park Deluxe room – Единична стая с гледка към парка и самостоятелен балкон.
Всяка стая е оборудвана със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър с вграден сиди плейър, паркет ,сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии. В мраморната баня се намират мивка, душ отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Double Comfort room - Двойна стая с изглед към града Мерано и заобикалящите го планини. Някои имат тераса с панорамна гледка. Всяка стая е оборудвана със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, паркет ,озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират мивка, душ или вана,отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Double park superior room – Двойна стая с гледка към парка и самостоятелен балкон.Всяка стая е оборудвана със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, паркет ,озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират мивка, душ или вана,отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Double park deluxe room - Двойна стая с гледка към парка и самостоятелен балкон.Всяка стая е оборудвана със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, паркет ,озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират мивка, душ или вана,отделна тоалетна.На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Jr Suite Comfort – Апартамент с гледка към града Мерано и заобикалящите го планини. Различни по размер и дизайн апартаментите Jr Suite Comfort разполагат с малък хол и естествен стилен паркет. Всеки апартамент е оборудван със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират мивка, душ или вана,отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Jr Suite Park Deluxe – Апартамент с гледка към паркa и самостоятелен балкон. Различни по размер и дизайн апартаментите Jr SuitePark Deluxe разполагат с малък хол и стилен паркет. Всеки апартамент е оборудван със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират мивка, душ и вана,отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Jr Suite Panorama - Апартамент с гледка към града Мерано и заобикалящите го планини и самостоятелна тераса. Различни по размер и дизайн апартаментите Jr Suite Panorama разполагат с малък хол и стилен паркет. Всеки апартамент е оборудван със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.
В мраморната баня се намират мивка, душ и вана,отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Suite Comfort- Апартамент с гледка към града Мерано и заобикалящите го планини.
Различни по размер и дизайн апартаментите Suite Comfort разполагат с малък хол и стилен паркет.Всеки апартамент е оборудван със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират мивка, душ или вана,отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Suite Park Superior - Апартамент с гледка към парка и басейна и самостоятелен балкон
Апартаментът разполага с просторен хол и стилен паркет. Всеки апартамент е оборудван със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефони.
В мраморната баня се намират мивка, душ и вана,отделна тоалетна.
На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Suite Park Deluxe -Апартамент с великолепна тераса и гледка към парка и басейна.
Намиращи се на първия етаж тези апартаменти разполагат с отделен и просторен хол.Всеки апартамент е оборудван със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, паркет,озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират мивка, душ и вана,отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Suite Panorama Comfort - Апартамент с гледка към града Мерано и заобикалящите го планини и самостоятелна тераса. Този тип апартаменти се намират на шестият етаж.Различни по размер и дизайн апартаментите Suite Panorama Comfort разполагат с отделен хол и стилен паркет.Всеки апартамент е оборудван със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, паркет,озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират мивка, душ и вана,отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Suite Panorama Park Superior - Апартамент с гледка към парка и панорамна тераса .Намира се на шестия етаж. Различни по размер и дизайн апартаментите Suite Panorama Park Superior разполагат с отделен хол и стилен паркет. Всеки апартамент е оборудван със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, паркет,озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират мивка, душ или вана,отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Suite Panorama Park Deluxe – Апартамент с гледка към парка и панорамна тераса Намират се на шестия етаж. Различни по размер и дизайн апартаментите Suite Panorama Park Deluxe разполагат с отделен хол и стилен паркет. Всеки апартамент е оборудван със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелен и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират мивка, душ и отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Imperial Suite Sissi - Елегантен апартамент, разположен на 4-ти етаж, проектиран в стила на императрица Елизабет от Австрия, с 2 спални (на разположение има също така и само с 1 спалня), трапезария, отделен хол с бюро и самостоятелна тераса, предлага на гостите максимален комфорт.Всеки апартамент е оборудван със сателитна телевизия с Лед технология, двд-плейър, паркет,озвучителна система с вграден сиди плейър, сейф, климатик, мини бар, кабелна и безжичен интернет , директни и вътрешни телефонни линии.В мраморната баня се намират двойна мивка, душ, вана и отделна тоалетна. На разположение на гостите са сешоар, чехли, кантар и халат.

Срещу допълнително заплащане хотелът предлага трансфер с лимузина от летището в Инсбрук до хотела и от хотела до летище Инсбрук.
Специално за пътниците на Air France има редовни автобусни линии от и до летище Верона.
На разположение на гостите с малки деца са обучени ,професионални детегледачки и педагози , които трябва да заявите предварително. But where to buy the high-end fake rolex watches?
Вътрешният басейн е отопляем през цялата година,а външният се отоплява от първи май до 31 Октомври.
На разположение на гостите са личен треньор, фитнес център,сауна, турска баня, фризьор, вътрешен и външен басейн,паркинг, пералня, аптека, 24-часов доктор на повикване,Wi-Fi, вестници и списания, портиери които говорят много езици.
Може да участвате в готварски уроци , които се провеждат всяка сряда и четвъртък от 16:00 до 17:30 ч .
Преоткрийте хармонията на тялото си чрез ежедневни Пилатес сесии .
Можете да вземете участие в групови сесии по водна аеробика, провеждани от инструктори в закрития басейн на хотела.
Може да опознаете Мерано разхождайки се или карайки колело.
Колелета се предлагат безплатно за гостите на хотела на рецепцията

fake rolex

Хотелът разполага с два диетични ресторанта, чието меню се изготвя по метода на Chenot . Главният готвач и неговият екип напътствани от самия Dominique Chenot, предлагат на своите посетители ястия приготвени от свежи сезонни биопродукти, които съдържат важни съставки- антиоксиданти ,минерали ,витамини и растителни фибри!
Може да изпиете чаша чай от свежи билки или прясно изцеден сок в бара на хотела.
Хотелът има стара,прекрасно поддържана ботаническа градина,огромно топло фоайе ,където може да изиграете партия шах ,седнали на удобния диван или фотьойл с изглед към парка!

Бионтология и метода на Доминик и Хенри Шено – Хармония на духа и тялото

Една цялостна визия на механизма на човешкото тяло: балансиране на ума,духовното и физическото тяло.
Терминът Biontology се използва за илюстриране на концепция за здравето, концепция, тясно свързана с идеята за стареене на човешкото тяло

„Хармонично събуждане на енергията във Вашите душа и тяло“.


Програмите предлагани в хотел Палас Мерано-5*****,Италия са за минимум 7 нощувки, като се включват специални диетични менюта за изхранване и настаняване в хотелската част, са както следва:
Програма ДЕТОКС
Детоксикираща или отслабваща диета
Оценка на нивото на токсемия
Bio-енергични изследвания
Оценка на телесния състав
Body дензитометрия (скенер)
Диетичен индивидуален план
План на индивидуална диета и добавки в рамките на 3 последващи детоксикациата месеца
4 клетъчни- резонанс лечения с енергиен контрол
6 сухожилие-мускулни масажи
Хидро-енергийно лечение, включващо: 6 хидро-ароматерапии; 6 фито-терапевтични сесии лечебна кал; 6-струйни масажи хидро;
Фитнес програми и група физически упражнения
Медицинско задължително посещение, контрол и съдействие (не е включено в цената) (За конкретна програма за отслабване е необходимо съгласуване с лекар на място.)
Енергизираща програма
Енергийна диета за отслабване на базата на детоксикация и BioLight
Оценка на нивото на токсемия
Био-енергични изследвания
Оценка на телесния състав
Body дензитометрия (скенер)
Диетичен план за 3 месеца в домашни условия

4 клетъчни резонанса , лечение с енергиен контрол
6 сухожилия-мускулни масажи
Хидро-енергийнотолечение, включващо: 6 хидро-ароматерапии; 6 фито-терапевтични сесии лечебна кал; 6-струйни масажи хидро; 6 урока с Личен треньор и групови физически упражнения
Медицинско задължително посещение, контрол и съдействие (не е включено в цената)
Регенерираща програма ( против стареене)
Детоксикираща диета
Енергийна оценка на нивото на токсемия
Био-енергийни изследвания
Хормонален анализ, мъжки и женски профил
Оценка на телесния състав
Body дензитометрия (скенер)
Диета
Диетичен план за 3 месеца напред

4 клетъчен резонанса, лечение с енергиен контрол
6 сухожилни-мускулни масажи
Хидро-енергийно лечение, включващо: 6 хидро-ароматерапии; 6 фито-терапевтични сесии с лечебна кал ,6-струйни масажи хидро
Фитнес програми и група физически упражнения

Спа – лечебна програма Доминик Шено

Енергийна техническа програма

Индивидуална програма

Бионтологията е термин, създаден от Хенри Шено и от етимологична гледна точка означава "изучаване на същността на живота и неговата еволюция."
Чрез изучаването на Бионтологията, Хенри Шено възнамерява да постигне по-дълбоко разбиране на промените, които могат да бъдат забелязани във вътрешността на организма с течение на времето, като се вземе предвид как тези промени всъщност започват още при раждането и колко важно е да се инвестира в нашето физическо и психическо здраве.

Поради това, Бионтологията се основава на обща визия за нашето тяло, като не се забравя колко важни са формата и естетиченият вид, но също така да не се пренебрегват тесните връзки, които обединяват ума ни , духовното и физическото ни тяло.

Заедно със стареене или умора ,замърсяването на оргаанизма не е само въпрос на лоша диета или прекомерно производство на токсини: това е въпрос на липса на равновесие между ума, духовното и физическото тяло. Това е равновесието, което Хенри Шено се ангажира да преоткрие чрез своя метод „Бионтология“

Докато сме живи организмът произвежда токсини, които естествено предизвикват застаряване на индивида.
За съжаление когато нарушаваме балансираното хранене в динамичното ни ежедневие , излишъкът от храна пречи на качеството на хранителния процес, което води до повишена токсемия, състояние , което също може да си причиним от стрес.
Повишената токсичност малко по- малко замърсява различни части на организма и това води до липса на равновесие, което неизбежно е последвано от заболявания, които обикновено имат един общ корен: хомотоксикология.
След това са тези наследствени, климатични и екологични влияния, които генерират локализация на заболяването, които, в зависимост от конкретния случай, може да включват различните органи на човешкото тяло.

Следователно Biontology е наука, която ви помага да останете млади възможно най-дълго и да остарявате по най-добрия начин, като същевременно се поддържа вашето тяло здраво и умът ви бистър и остър !
Една нова и актуална стратегия за младост ,здраве и красота!

ЗДРАВЕН ОТДЕЛ С ТЕХНИЧЕСКИ МЕДИЦИНСКИ ЛЕЧЕНИЯ

"Детоксикация и прераждане на духа. Вие сте попаднали на правилното място".

За да се регенерирате и подобрите здравето си чрез идеална програма за лечение на базата на физическото и психическото здраве, след конкретни проверки и оценки, с технически медицински процедури, извършвани от лабораторният персонал на Палас Мерано.

Биологична проверка и анализ. Пълна серия от изследвания, извършени от нашия биологичен лабораторен анализ:
Общ профил
Сърдечно- съдов профил
Дисметаболичен / метаболичен профил
Хормонален кръвен тест за жени
Хормонален кръвен тест за мъже
Профил на остеопорозата
Тест на състоянието на желязото
Тест HbA1c (гликиран хемоглобин)
IgG - непоносимост към храни
Кръвна група
Тест за скрита кръв (окултни кръвоизливи)
Пълен анализ на урина
Хеликобактери
Туморни маркери

Оценка на нивото на токсикоза
Личен въпросник и специфични медицински прегледи се използват за определяне на степента, в която токсините са проникнали в организма, основната причина за голям брой нарушения и заболявания, включително и наднорменото тегло.

Оценка на оксидативен стрес
Намаленият антиоксидантен капацитет може да доведе до увеличаване на производството на свободни радикали. Оксидативен стрес е измерването на дисбаланса между производството на свободни радикали и антиоксидантните защити в организма. Прекомерното ниво на клетъчен стрес (поради свободните радикали в организма) е един от факторите, които стимулират органична интоксикация и ускоряват стареенето на организма.

Оценка на телесният състав (Impedenziometria)
Физическата структура на лицето, се разглежда като цяло, за да се разбере какви са истинските пропорции по отношение на мастната маса, мускулната маса, водното тегло и основният метаболизъм.

Colon-хидротерапия
Това е процедура за прочистване на дебелото черво, която използва вода за прочистване на чревните стени, за да се регенерират нормалните чревни функции.
Терапията на дебелото черво не причинява болка или дискомфорт.
Този метод подобрява симптомите, свързани с неправилното функциониране на червата.

Хелаторна терапия
Това е форма на интравенозна терапия.
Тя действа на базата на интоксикация с тежки метали, намаляване на концентрацията им в тъканите, патологии, произтичащи от атеросклероза.

Кислородна – озонотерапия
Това е лека техника, която използва потенциалът на озон, в комбинация с кислород за стимулиране на механизмите, които противодействат на производството на свободни радикали и други токсични вещества за клетки, укрепват защитата си.
Тя регулира имунната система и активира кръвообращението във всички тъкани.
Тя стимулира и подобрява механизмите за защита срещу производството на свободни радикали и токсични вещества за клетките.

Оценка и сканиране на състава на тялото, плътност на костите
Благодарение на усъвършенстваната система за сканиране, има възможност с голяма прецизност да се идентифицират данни ,както за здравето на костната структура (остеопения, остеопороза), но и за състава на тъканта и разпределението на мазнините в тялото.

Клетъчна резонансна терапия
Това се извършва с помощта на апаратура, която използва високо радиочестотни вълни, които стимулират йонни канали и акупунктурни точки.
Терапията е напълно безболезнена.
Аналгетик терапия, ефективна срещу болка, причинена от възпаление, мускулен стречинг, ставните щамове и контузии. Тя подобрява лимфната циркулация.

Биоенергетично измервания и лечения

Прегледи и лечения на енергията

Био-енергична проверка
Това включва био-енергично измерване на жизнените функции на организма и енергийните потоци по каналите, които се движат през тялото според учението на китайската медицина.

Контрол на енергията
Въз основа на събраната информация, със сложно оборудване се измерват биоелектрическите вариации в кожата. Тези вариации са локализирани в определени точки и показват отделните нарушения. Тези точки стимулират засилването и възстановяване на равновесието в организма.

Отдел Диетология: здравословно и вкусно хранене

"Яденето, но по различен начин."- Доминик Шено

Да се научим да ядем по различен начин. Една истинска кулинарна лаборатория, за научни и творчески изследвания с нови методи за приготвяне на храна, която е едновременно здравословна и вкусна в луксозната обстановка на двореца Мерано.

Диетична оценка
Този анализ се извършва под наблюдението на диетолог, дава отражение върху личните навици, насочени към изработване на персонална и здравословна диета.

Оценка на непоносимост към храни
Това прави възможно да се идентифицират храни, които не се понасят от организма, увеличават натоварването и предизвикват силни токсични явления на скрити енергии, което води до различни симптоми и нелечими болести

Гликемичен индекс
Гликемичен индекс описва качеството на въглехидратите, съдържащи се в храната и е показател за способността им повишат гликемията: оценката на IG на консумираната храна помага да се изгради подходяща здравословна диета.

Детокс диета
Това е пълно пречистване на организма, което управлява премахването на токсините от своите депа, стимулиране и подпомагане на естествените пречистващи функции на черния дроб.

Хармонизация на теглото
Диетата се базира почти изцяло на храни от растителен произход, без сол или наситени мазнини, богати на органични вещества и пресни зеленчуци за пълен доставка на витамини и минерални соли.
На базата на тестове, от които се събират данни за нуждите на лицето, хранителен план е изготвен, за да възстанови баланса на фигурата (реконструкция или намаляването на телесното тегло).

Гликемичен индекс
Лека, здравословна и вкусна храна, приготвена с помощта на техники и иновативни методи на готвене, за да се запазят хранителните качества на съставките.

Хидро- бионтологичен отдел: Водещата роля на водата за освежаване и лечение

Съживи себе си с помощта на вода, етерични масла, растителни екстракти от морето и земята, за да подсилим и укрепим тялото си

Хидро-ароматерапия
Вариациите в температурата и налягането на водата, както и добавянето на етерични масла гарантира основната полза за капилярните съдове и периферната циркулация на кръвта
.
ПРЕДИМСТВА: Хидротерапията е специално предназначена за сърдечно-кръвоносната система, за нервната система (релакс), за случаи на артроза, за органичена детоксикация и за лимфната циркулация. Тя премахва токсините и мазнините проникнали в тъканите. Тя има стимулиращ ефект за тонизиране на мускулите и сухожилията, за укрепване на естествените физиологични функции и се бори и защитава срещу щети, причинени от стареене.

Фитотерапия с лечебна кал
Гладката и приятна кал, използвана в компресите е обогатена с микроводорасли, бяла или зелена глина, чисти етерични масла.
ПРЕДИМСТВА: Елиминира стреса , физическото и психическо напрежение.

Хидро джетове
Третият и последен етап в хидро-енергийните процедури : силна водна струя, насочена точно върху части от тялото,която възстановява енергията и жизнеността ни

ПРЕДИМСТВА: тонизира тялото.

Естетичен - Бионтологичен отдел

Източване, детоксикация, стимулиране, с помощта на техники и продукти, създадени с помощта на метода Шено.

„Бъди себе си по естествен път“ - Доминик Шено

„Метод Шено“ - Био- енергични, козметични процедури
Мускулен масаж – на сухожилията
Това се извършва ръчно, или чрез специализирана техника, разтварят енергийните блокади в мускулите и сухожилните тъкани чрез тонизиране. Използването на специални очила дава възможност да се ускори ритъма на вълните на течностите и да стимулира премахването на отпадъците и регенерацията на клетките.
ПРЕДИМСТВА: Отводняване и детоксикация. Съживява, стимулира, регенерира и тонизира.

Лицеви процедури
Това е значително по-различна от обичайните козметични процедури.
Благодарение на изпълнението на дренаж с вендузи и използването на специфични продукти от "Хенри Шено" , почистването не се ограничава до отстраняване на видими примеси, но и действа на най-дълбоки нива, за да стимулира премахването на примеси и токсични остатъци в клетъчния метаболизъм. Енергийното лечение на лицето, се извършва чрез микро-масаж на енергийните точки, стимулира активирането, съживяването и регенерацията на тъкани.

Процедури за скалп
Ръчна стимулация чрез целенасочено прилагане на етерични масла подобрява циркулацията по отношение на кръвта и енергията и стимулира по-голямо насищане с кислород на тъканите.
ПРЕДИМСТВА: Тази процедура е анти-стрес, предлагайки спокойствие за хора с косопад, пърхот или други проблеми на скалпа.

Процедури за целулит

Високотехнологични козметични процедури
Сонофореза / Sonoderm
Активно лечение чрез вълни на ниска честота на клетъчния метаболизъм, стимулира и действа върху фиброобластите, намаляване на целулита и разтваряне на слоя подкожна мастна тъкан в областта на корема, бедрата и задните части.

Тонизиране на мускулите
Стягащо и тонизиращо действие. Дълбоко тонизиране на мускулите, ремоделиране.

Криолиполиза - скулптуриране
Стягащо действие: Нейната основна идея е контролирано охлаждане за намаляване на мастните натрупвания за да прекрои контурите на тялото. Мастните клетки реагират на студено с естествен процес на разграждане. Също така подходящ за кожни проблеми като преждевременно стареене, бръчки и други.

ICOONE процедури
Антицелулитно и стягащо действие. Icoone действа върху кръвообращението на кожата и подкожната тъкан, посредством два механизма: плъзгащи се по цялото тяло, като стимулира притока на кръв през микроциркулацията, увеличава оксигенация на тъканите и метаболитния обмен. Стимулира ефективно фибро-взривовете, които се съдържат в подкожната тъкан, което води до подобряване на цвета на кожата и целулита.

Фотомодулационни процедури
Лечението, което спомага за производството на колаген и блокира негативните ефекти от колагени (ензим, който блокира производството на колаген). Идеален за подготовка на кожата за излагане на слънце и за ремонт на вредните последици, причинени от слънцето.

Процедури за лице
Стимулиране на колаген, свързани с помощта на специфичните продукти на Шено, помага за лечение на различни кожни проблеми на лицето, като розацея, акне, отпусната тъкан и признаци на стареене.

Здравен център

„Хармонично събуждане на енергията във Вашите душа и тяло“.

Възползвайте се от фитнес залата заедно с един професионален личен треньор, от плувния басейн, сауната и парните бани.

Занимания , които може да ползвате :
Фитнес
Водна аеробика
Личен треньор
Кинезотерапия
Нордик ходене
Вибрираща платформа – Power plate

Цени от: 4000 до 6000 евро на човек за 8 дни за пакет
Включващ избраният пакет процедури+ нощувки+ пълен пансион храна

 

За допълнителна информация и цени се обърнете към нас на посочените телефони за контакт или чрезформата за обратна връзка в сайта!дати и цени:

  • нощувки от дата до дата вид стая включени в цената хранене хотел цена
  • 8 00.00.0000 00.00.0000 двойна стандартна стая съгласно програмата цена на човек 4000 €