Екскурзии в чужбина, почивки на море, самолетни билети

Telephone hot line - 0700 10 269
Български | English
   Оферти    Самолетни билети

Почивки в Австрия

Hotel Хотел Ayurveda Resort Sonnhof - 4 ****, Австрия / Detoxe Hotels

Дестинация: Австрия, Thiersee

Транспорт: Самолет

Период:

нощувки:

Цени от:
Резервирай

Описание:

Ако още не сте влезли в старите си бански,ако искате да добиете перфектна фигура за лятото,да сте здрави, силни и изпълнени с енергия..ето нашата идея..

Аюрведа е традиционна индийска система за природолечение. Аюрведа от санскрит означава „ знание заживота „.

Аюрведа цели не само лечение, но и предпазване от заболявания и поддържане на жизнеността, което е от съществено значение при практикуването на Йога. Йогите описват човешкото тяло и тялото на вселената като съставени от първичната енергия, която е под формата на земя, въздух, вода, огън и етер. Всяко неравновесие между тези елементи се проявява като болест. Тяхното балансиране е целта на Аюрведа. Това е система, която съсредоточава вниманието си върху физическото здраве, тъй като според философията и е много по- лесно да спазваш духовни практики, ако си физически здрав. Аюрведа е сложна система на хранене, възникнала преди хиляди години в Индия. Тя е част от холистичната медицина. Аюрведа не е само вид медицина , а е начин на здравословен живот, който има за цел да ръководи храненето и начина ни на живот. Според Аюрведа има енергийни сили, които влияят върху природата и човека. Тези сили са Tri doshas- трите доши. Всеки човек е уникален индивид и е съставен от пет първоначални елемента. Те са етер /пространство /, въздух, земя, огън и вода. Както ги има в природата така ги има и в нас.

Искамe да Ви представим първият Европейски хотел, въвел Аюрведа лечението и Спа -Хотел на 2015 година -

Тук може да проведете успешно отслабване ,пълен детокс на целия организъм, енергизиране на целият организъм, терапия срещу тютюнопушене...

Хотел " Ayurveda Resort Sonnhof “-4 **** , Австрия се намира на 900 метра надморска височина ,в сърцето на Тиролските Алпи.

Чистият планински въздух на Алпите и заобикалящата го природа са много важни при провеждането на процедурите на Аюрведа лечението.

 

Хотелът разполага с 8 различни категории стаи и апартаменти.

 

Единична стая - с площ от 20 квадратни метра. Стаята разполага с тоалетна, душ, огледало, сешоар,кърпи за баня, пантофи, радио, телефон, wifi, сателитна телевизия, балкон, сейф и бюро, пода е облицован със естествен паркет.

 

Двойна стая – с площ между 22 и 25 квадратни метра. Стаята разполага с двойно легло,тоалетна, душ, огледало, сешоар, кърпи за баня, пантофи, радио, телефон, wifi, сателитна телевизия, балкон, сейф

Двойна Superior стая с площ от 30 квадратни метра. Стаята разполага с двойно легло,пода е облицован с паркет, тоалетна, душ, огледало, сешоар,кърпи за баня, пантофи, радио, телефон, wifi, плосък телевизор, балкон, сейф , мек кът за сядане.

 

Апартамент „SONNHOF Spirit „ -Junior – с площ от 35 квадратни метра .

Апартаментът е обзаведен с двойно легло, кът за сядане, паркет,кърпи за баня, пантофи, радио, телефон, wifi, плосък телевизор, балкон, сейф, отделна тоалетна, сешоар, гардеробна, душ

Апартамент ‘Tyrol meets India’ -Junior с площ от 35 квадратни метра .Апартаментът е обзаведен с двойно легло, кът за сядане, паркет,кърпи за баня, пантофи, радио, телефон, wifi, плосък телевизор, балкон, сейф, отделна тоалетна, сешоар, гардеробна, душ

Апартамент „Alpienne Spirit“ -Junior с площ от 35 квадратни метра. Апаратаментът е обзаведен с двойно легло, кът за сядане, паркет,кърпи за баня, пантофи, радио, телефон, wifi, плосък телевизор, балкон, сейф, отделна тоалетна, сешоар, гардеробна, душ

Апартамент ‘Harmonie Spirit’ Junior с площ от 42 квадратни метра. Апаратаментът е обзаведен със спалня, кът за сядане, паркет,кърпи за баня, пантофи, радио, телефон, wifi, плосък телевизор, балкон, сейф, отделна тоалетна, сешоар, тоалетна масичка, огледало, душ

Апартамент ‘VEDA Spirit’ с площ от 45 квадратни метра. Апаратаментът е обзаведен с отделна спалня и всекидневна с мек кът за сядане , паркет, кърпи за баня, пантофи, радио, телефон, wifi, плосък телевизор, балкон, сейф, отделна тоалетна, сешоар, работно бюро, душ, огледало

В ресторанта на хотела можете да опитате ястията на Аюрведа ,както и гурме кухня .

Ястията са приготвени от органични продукти, отглеждани във фермата на хотела .

Докато закусвате,обядвате или вечеряте ,ще се радвате на великолепната гледка към екзотичната градина.

Следобяд можете да изпиете чаша чай в бара на хотела или да се отпуснете в невероятния Аюрведа спа център

През 2016 г. списание „UK Condé Nast Traveller Spa Guide 2016 „ публикува статия за 50 -те най-добри спа центрове в света , сред които се нарежда и хотел Ayurveda Resort Sonnhof -4**** .

През 2014 г. списанието пише статия за лечебните хотели ,сред които на едно от първите места е хотел Ayurveda Resort Sonnhof.

Хотел Ayurveda Resort Sonnhof е първият хотел в Европа, който използва метода Аюрведа .

През 2015 г. „Tatler Spa Guide „ награждава хотела с почитната награда за използването на метода на Аюрведа в Европа.

Метода Аюрведа е свързан с балансирането на тялото, духа и ума. Хотелът предлага два варианта детокс програми, базирани на метода на Аюрведа,както и енергизираща,ревитализираща и анти-табак програми.

 

Аюрведа Детокс -

Програмата е свързана с отстраняването на токсините и лошата енергия от човешкото тяло, чрез използването на специална храна ,масажи, детокс вани и специализирана гимнастика ,които ще ви помогнат да намалите теглото си, да се заредите с положителна енергия и да засилите имунната си система.

 

Аюрведа кратка Детокс програма – програмата включва консултация с лекар и пулс диагностика.

Хималайска сол и скраб от специални екзотични масла подпомагат освобождаването на тялото от стреса и токсините и повишават силата на имунната система.

Масажи с билки, Аюрведа масажи,коремни масажи, разнообразни процедури с масла, един цял ден само за прочистване, седмична програма, включваща йога и медитация, лечение с билки, процедури свързани с пиене на джинджифил и топла вода, посещение на Аюрведа центъра и неговите специалисти

 

Аюрведа интензивна детокс програма - 7 нощувки / 6 дни с лечебни процедури.

Програмата включва консултация с личен лекар по избор и пулс диагностика, консултация свързана с лекар-диетолог, масаж на корема,масаж на тялото с торбички със слама и копринени ръкавици, процедури с масло, масаж с билки, аюрведа масаж на гърба, аюрведа масаж с масла, ден за прочистване, аюрведа диета,седмична програма, включваща йога и медитация, лечение с билки, процедури свързани с пиене на джинджифил и топла вода, посещение на Аюрведа центъра и неговите първокласни специалисти.

Измерването на пулса е важна част от метода на Аюрведа.

Измервайки пулса се определя най-подходящата хранителна програма за всеки клиент.

Измерването на пулса стои в основата на програмата Panchakarma,която обхваща всички пет стълба на Аюрведа пречистването и води до дълбока детоксикация.

Тази програма заедно с процедурите които обхваща са основополагащи за процеса на детоксикация.

От всички детоксикиращи процедури, това е най-ефективният начин за прочистване на тялото от токсини.

Част от елементите на лечението с програмата Panchakarma включват: Аюрведа масаж,лечение с билки, медитация, топлинна терапия .

Тази програма се препоръчва особено при хронични заболявания като ревматизъм, стомашно-чревни заболявания, метаболитни нарушения, безсъние, главоболие, мигрена, вегетативни или психосоматични разстройства, неспецифична болка, алергии.

С помощта на програмата на Аюрведа и доктор Alaettin Sinop можете да излекувате метаболитни нарушения във вашето тяло, да възстановите имунната си система след заболяване, да предотвратите умората и нарушенията на съня, да облекчите ставните си проблеми, алергии, астма и възпалителни заболявания на червата, храносмилателни оплаквания, проблеми със сърцето и кръвообращението, както и симптомите на менопаузата.

 

Аюрведа плюс програма-

Програмата включва първоначална консултация с аюрведа специалист Gaurav Sharma, заключителна консултация, обогатяване на организма със специален тоник,2 акупунктури от д-р Аладин Синоп, 2 масажа на тялото, 2 енергийни масажа, 2 масажа с торбички, лечение с масло, масаж на корема, аюрведа масаж на краката, топлинна терапия, билково лечение, Аюрведа диета, седмични програма включваща йога и медитация, посещение на Аюрведа център и неговите специалисти.

Разбира се, има и други възстановяващи програми, като енергизираща, ревитализираща, анти -табак програми!

Моля обръщайте се с вашите въпроси и запитвания към специалистите от Ентерпрайс Травъл на тел . 02-964 1000 или на офисния мейл- office@enterprisetravel.euдати и цени: