Екскурзии в чужбина, почивки на море, самолетни билети

Telephone hot line - 0700 10 269
Български | English
   Оферти    Самолетни билети

Почивки в Франция

Chalet Natacha

Дестинация: Франция, Megève

Транспорт: може да предложим варианти

Период:
01.01.2018 - 31.08.2019

нощувки: 7

Цени от:12570 €
Резервирай

Описание:

Межев - изкуството да живееш в планината
Когато пристигнете в Межев, вие ще сте удивени от спокойната и отпускаща атмосфера, която изглежда вечна. Завладяващ чар цари по тесните улички около Големия площад (Grand- Place) и камбанарията, а топло и сърдечно гостоприемство произлиза от множеството малки магазинчета. Межев успя да съхрани своето архитектурно савойско наследство, като по този начин запази уникалния характер на традиционно планинско селище.

Chalet Natacha съчетава комфорт и спокойствие в модерна обстановка. Построено през 2015 г., то е едно от най-привлекателните в Межев. Друго голямо предимство е идеалното му разположение в най-тихата част на курортното селище, което несъмнено предразполага към почивка и пълна релаксация.

В район като Межев, където зимата е сурова, наличието на камина е задължително условие. В Chalet Natacha, тя не само сгрява сърцата за гостите, но и действа като събирателно място, където всеки може да сподели преживените ски емоции.

Външната архитектура на Chalet Natacha завладява с автентични архитектурни елементи - терасите и балконите от светла дървесина, традиционният сив камък около основите и т.н., които без съмнение засилват усещането за домашен уют. Отвътре шалето ще ви очарова с приветлива и неповторима атмосфера. В същото време гостите ще се радват на най-високо ниво на обслужване, защото Вашето удовлетворение е основната цел на очарователното Chalet Natacha.


Настаняване:
На ваше разположение са 4 двойни спални със самостоятелен санитарен възел и 2 детски стаи под стрехите. Площта на шалето е 400 кв.м., а капацитетът му - до 13 души.


Очакваме ви!

За допълнителна информация и цени се обърнете към нас на посочените телефони за контакт или чрез формата за обратна връзка в сайта!дати и цени:

  • нощувки от дата до дата вид стая включени в цената хранене хотел цена
  • 7 01.01.2018 31.08.2019 вила под наем закуска Нощувка за повече от петима 12570 €