Екскурзии в чужбина, почивки на море, самолетни билети

Telephone hot line - 0700 10 269
Български | English
   Оферти    Самолетни билети

Почивки в Франция

Межев – луксозният курорт на Френските Алпи (1100 метра) - Megève

Дестинация: Франция, French Alps

Транспорт: може да предложим варианти

Период:

нощувки:

Цени от:
Резервирай

Описание:

Межев – луксозният курорт на Френските Алпи (1100 метра)

 

Известен като една от най- луксозните дестинации за зимни спортове във Френските Алпи, Межев  предлага на своите гости незабравими ски емоции. Уникалното съчетание на модерен курорт преплетено с традиционно вилно селище, напълно отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти. Селските къщи, както и тези в стил Савойар, показват, че Межев е една от най-древните алпийски дестинации за зимни спортове. А красиво поддържаните вили, елегантните дървени хижи и булевардите придават на този необикновен ски курорт шикозна атмосфера. Спортните съоръжения заедно с гастрономическите изкушения, безспорно ще Ви заредят с положителна енергия, защото Вашето удовлетворение е нашата основна цел.

Интересен, но малко известен е фактът, че ако не разполагате с кола в курорта, най-удобното и единственото транспортно средство е конят.

Межев разполага със следните ски зони:

  • Rochebrune/Côte 2000;
  • Le Jaillet;
  • Mont d'Arbois

Предлага общо 325 километра ски писти, свързани помежду си с 84 лифта.

 

 

Тъй като този голям зимен курорт е пряко свързан със ски зоните на Combloux, Saint-Nicolas de Veroce и Saint Gervais, скиорите в Межев могат да се възползват и от достъпа до ски курорта около Мон Блан. Той разполага с 445 километра писти – истински рай за любителите на ски емоциите - както и с 217 ски писти, подходящи за всички нива на владеене на зимния спорт.

Около половината от ски пистите в Межев са идеални за начинаещи и в по-голямата си част включват широки слънчеви склонове. Разбира се, не сме забравили и по - професионалните скиори! За тях можем да предложим уникално изживяване – емоции по ски пистите, на които се е провеждала Световната купа в Rochebrune и Côte 2000.

Етикетът "Famille Plus", присъден на курорта, показва колко е подходящ за семеен туризъм.

Освен ски училища, ски-забавачници - ясли и детски заведения, Межев предлага и други услуги, които позволяват на семействата с деца да изживеят най - релаксиращата си ски- почивка.

 

 

 

 

Атрактивни дейности, на които може да се насладите в Межев:

  • Снежен голф;
  • Спускане с шейни и кънки на лед;
  • Снегоходство;
  • Балон с горещ въздух – разходка над очарователния Мон Блан
  • Спа център - парна баня, сауна, джакузи и широка гама от козметични процедури;
  • Казино;

 

За да завършите деня със стил, на Ваше разположение са няколко луксозни ресторанта, клубове, барове и дискотеки в Межев, както и два киносалона с разнообразни програми.

 

Очакваме Ви!

 

За допълнителна информация и цени се обърнете към нас на посочените телефони за контакт или чрез формата за обратна връзка в сайта!

 

 дати и цени: