Екскурзии в чужбина, почивки на море, самолетни билети

Telephone hot line - 0700 10 269
Български | English
   Оферти    Самолетни билети

За Ентерпрайс Травел

 

Всички права запазени ©2021 за EНТЕРПРАЙС ТРАВЕЛ съгласно Oбщите условия за ползване.

 

Ентерпрайс Травел пази Вашите лични данни в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR). Задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни.

 

При възникване на спор, който не може да бъде решен съвместно със EНТЕРПРАЙС ТРАВЕЛ, можете да използвате сайта ОРС.

 

Бисквитки на този Уебсайт.

 

 

 

Enterprise Travel е една нова, неповторима и супер атрактивна туристическа агенция на българския пазар с лиценз за туристически агент и туроператор № РК-01-6511 от 02.03.2010 г. Работим директно с над 40 международно утвърдени туроператори, както и с най-добрите хотели в България. Представители сме на световни вериги луксозни хотели в чужбина като SMALL LUXURY HOTELS, SUMMIT, RELAIS & CHATEAUX.

Предлагаме Ви най-добрите варианти за полети, свързващи всички световни летища. Прецизния избор е приоритет за нас, тъй като разполагаме с достъп не само до общопознатите резервационни системи, разпространени в България, но и до немска система, AMADEUS DEUTSCHLAND, позволяваща ни да подберем за Вас винаги най-изгодните оферти за самолетни билети, измежду всички световни авиокомпании!

Освен здравни застраховки при пътуване в чужбина, можем да Ви предложим и планински застраховки, както и Rent-a-Car във всяка точка на света.

Иновационният стил на работа и професионализмът на екипа ни са нашата запазена марка, която с удоволствие предоставяме на клиентите си!

Доверете се на Новата формула за туризъм, изберете между нашите предложения за Вашите специални моменти и оставете фантазията и сетивата да Ви завладеят!

 

 


 

 

        

        

Silvana Mladenova

Executive Director

Phone: (+359) 2 964 1000
Fax: (+359) 2 964 1001
Mobile: (+359) 888 537 453
email: s.mladenova@enterprisetravel.eu